Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida

Dirección: Plaça Lluís Companys, 1, 25600 Balaguer, Lleida, España.
Teléfono: 699019349.
Página web: balaguer.kidsandus.es.
Especialidades: Academia de inglés.
Otros datos de interés: Servicios en el lugar, Clases en línea, Entrada accesible para personas en silla de ruedas, Espacio accesible para personas en silla de ruedas, Sanitarios accesibles para personas en silla de ruedas.
Opiniones: Esta empresa tiene 31 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de Kids&Us - Anglès per a nens i nenes

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes Plaça Lluís Companys, 1, 25600 Balaguer, Lleida, España

Horario de Kids&Us - Anglès per a nens i nenes

  • Lunes: 10 a.m.–12 p.m., 4–8 p.m.
  • Martes: 10 a.m.–12 p.m., 4–8 p.m.
  • Miércoles: 10 a.m.–12 p.m., 4–8 p.m.
  • Jueves: 10 a.m.–12 p.m., 4–8 p.m.
  • Viernes: 10 a.m.–12 p.m., 4–8 p.m.
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes es una academia de inglés dedicada exclusivamente a la enseñanza del idioma a niños y niñas. Ubicada en Plaça Lluís Companys, 1, 25600 Balaguer, Lleida, España, la academia se destaca por su enfoque en la enseñanza del inglés como segunda lengua en un entorno divertido y estimulante.

La academia ofrece una amplia gama de servicios, incluyendo clases en el lugar y en línea. Además, el edificio es accesible para personas en silla de ruedas, con espacios y sanitarios diseñados para su comodidad. El personal de Kids&Us está comprometido a proporcionar una experiencia de aprendizaje positiva y gratificante para todos los estudiantes.

El teléfono de contacto es 699019349 y la página web oficial es balaguer.kidsandus.es. La academia cuenta con una excelente reputación, con una opinión media de 5/5 según 31 valoraciones en Google My Business.

Las características únicas de Kids&Us - Anglès per a nens i nenes incluyen un enfoque en la enseñanza del inglés desde una edad temprana, lo que permite a los estudiantes adquirir habilidades lingüísticas sólidas y una comprensión cultural del idioma. La academia también ofrece una metodología propia y exclusiva, que se enfoca en la comunicación y la interacción en inglés en situaciones reales.

La ubicación de la academia en Balaguer, Lleida, es estratégica y fácilmente accesible en transporte público. La academia está ubicada en el centro de la ciudad, cerca de tiendas, restaurantes y otros servicios.

Se recomienda a las personas interesadas en Kids&Us - Anglès per a nens i nenes que visiten la página web oficial para obtener más información sobre los programas y servicios ofrecidos. La página web proporciona detalles sobre los horarios de clase, las tarifas, los métodos de enseñanza y mucho más. Además, se puede solicitar información adicional por teléfono o mediante el formulario de contacto en la página web.

Opiniones de Kids&Us - Anglès per a nens i nenes

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Lorena González Dios
5/5

Molt recomanable per introduir l'anglès als més petits de casa. Nosaltres vam apuntar al Jan el curs passat, quan tenia 1 anyet i poc. Enguany hem continuat i estem encantats. És al·lucinant com aprenen de forma natural, inclús un dia et compta fins a 10 en català com en anglès... Ja hem fet la inscripció pel curs vinent, seguiem sent familia Kids&Us! 🙂

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Ares Monells
5/5

Una acadèmia genial! Les professores són excel·lents i el nen hi va contentíssim. Les activitats per fer a casa (audio, sticker book...) ajuden a no perdre el fil de setmana en setmana. A més a més sempre fan tallers o estades en anglès molt recomanables i oberts a tots els nens. A nosaltres ens encanta!

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Laia Burgués
5/5

Estic encantadíssima de formar part del gran equip que formem a Kids & Us Balaguer!!!

Amb la metodologia natural i lúdica els nostres alumnes aprenen de manera significativa i espontània.

És una passada com des de ben petits entenen i comencen a verbalitzar alguns sons i paraules en anglès.

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Rosa Ricart
5/5

Metodologia d'aprenentatge totalment adaptada a l'edat del nens. El nostre fill va començar quan tenia 1 any. Ho recomanem! Molt bon equip de formadores. Grans professionals i persones.

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
ANNA ESTRADA PALOU
5/5

La nostra filla des del dos anys que forma part del projecte Kids&us. Un projecte motivador i amb un proces natural per conèixer la llengua anglesa.A Kids&us Balaguer ens sentim com a casa, el feedback amb les mestres és molt positiu i acompanyen als alumnes amb carinyo i motivació en els seu aprenentatge. Molt recomanable!!!!

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Raquel Ruiz Jimenez
5/5

Ho recomano 100%. La nostra filla hi va molt contenta. Son un gran equip de professores que fan que els nens hi vagin amb moltes ganes apendre d’una forma molt lúdica. Equip Kids Balaguer feu una gran tasca amb els nens per a que estimin d’altres idiomes!!!!!!

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Alba Huguet Giné
5/5

Molt recomanable, els nens van molt contents a les classes i la metodologia els atreu molt. El personal del centre de Balaguer molt atents i adaptables a les situacions de cada família.

Kids&Us - Anglès per a nens i nenes - Balaguer, Lleida
Núria Sole
5/5

Els nostres dos fills hi van, i estem molt contents com han evolucionat en el seu aprenentatge de l'anglès. A part, té unes grans professionals treballant al centre de Balaguer.

Subir